etichete cu transfer termic

Etichete cu transfer termic

Etichete.eu vă oferă o gamă largă de etichete autoadezive pentru imprimarea termică de mărimi convenabile.


Cumpara etichete cu transfer termic online la EticheteEUImprimarea termică de transfer reprezintă procesul digital de imprimare, unde ceara sau materialul polimeric se aplică pe hârtie prin topirea panglicii și transferarea ulterioară a colorantului pe hârtie. Panglicile speciale pot fi de culori diverse, în dependență de rezultatul dorit și imaginii.

Etichetele cu transfer termic au o durată de folosire perfectă, după cum urmează:

păstrare îndelungată, păstrare în condiții dure de mediu, folosirea etichetelor pentru piese auto, mecanisme, etc. Etichete termice se potrivesc ideal, de asemenea, pentru aplicarea codurilor de bare.

Productivitatea și durata de funcționare a etichetelor de transfer termic depinde de combinarea dintre hârtia selectată și panglica utilizată. Etichetele autoadezive cu transfer termic se potrivesc în condițiile diverse, și anume, sunt rezistente la razele solare, zgârieturi, umezeală și substanțe chimice.

Articolele noastre pentru imprimarea termo-etichetei în cea mai mare parte sunt reprezentate în culori albe, dar noi vă putem oferi etichete cu fontul de diferite culori.

Etichetele pentru imprimarea termică se aplică la un loc cu panglica specială, deci ele se tipăresc pe imprimante speciale termice.

Etichete.eu oferă clienților o gamă largă de tipuri hârtie, fie ea mată, semilucioasă sau lucioasă, pentru a fi folosită la imprimantele Dvs. termice.

Termo-etichete

Asortimentul nostru de etichete cu transfer termic în rulouri este disponibil pentru toate materiale diverse, inclusiv și pentru hârtie și materiale sintetice, potrivite pentru mai multe tipuri de aplicare. Etichetele noastre cu transfer termic se produc din materiale de calitate înaltă, fiind disponibile la prețuri avantajoase.

Mărime și formă

Noi vă putem oferi etichete practic de orice formă, fie ele pătrate (standarde), rotunde sau ovale. Pentru a comanda aceste etichete, informați-ne despre așteptările și cerințele Dvs., iar Etichete.eu va pune la dispoziție decizie cât mai potrivită pentru afacerea Dvs.

În mod obișnuit, etichetele termice au o durabilitate enormă, având nevoie de temperatură mai joasă pentru efectuarea procesului de transferare a imaginii, în comparație cu alte feluri de tipărire. Acest lucru dă posibilitatea de a alege o gamă largă de materiale pentru acest serviciu.

Etichete cu transfer termic cumpara in ChisinauPuteți cunoaște mai multe detalii despre cum funcționează procesul de imprimare și despre aplicarea panglicii speciale, accesând link-ul site-ului nostru.

Imaginile se aplică cu imprimantă termică, care folosește căldură direct pe suprafața panglicii, apoi ribbonul transferă imaginea pe hârtia mată, semilucioasă sau lucioasă. Hârtia termică nu este atât de scumpă în comparație cu termo-etichetele obișnuite, astfel, imprimarea va avea nevoie de aplicare suplimentară a panglicii speciale și, imprimantei respective. Cu ajutorul etichetelor termice se pot aplica imagini și texte mai complexe fiind nesensibile la lumină și căldură, ceea ce face etichetele perfecte de a fi aplicate în condiții dure.

Panglicile termice pot fi de culori diverse, deci spre deosebire de imprimare termică, Dvs puteți imprima/tipări și în alte culori, cu excepția culorii negre. Imaginea este destul de durabilă și rezistentă la abraziuni, zgârieturi, deci și la condiții mai dure de mediu.

lăsaţi aplicația pentru Etichete cu transfer termic

Ne aflăm pe adresa: Chișinau, str. Pușkin
Telefon: +373 69 29 56 52
E-mail: sales@etichete.eu