etichete termice moldova

Etichete termice

Termo-etichetele sunt expuse epurării chimice cu aplicarea transportorului termosensibil care se înnegresc în timpul fabricării lor, trecând prin cap imprimator termic.

Termo-etichetele se produc cu aplicarea materialului pe bază de hârtie mată. Acest tip de materie înfrumusețează etichetele în ceea ce ține reflectarea informației imprimate. Termo-etichetele produse nu se dau cu lac sau alte substanțe.

Cu ajutorul imprimantelor termice etichetele se tipăresc pe hârtie termosensibilă fără aplicarea cernelii, colorantului sau panglicii speciale.


Construcția acestor imprimante este simplă cu o durata de funcționare îndelungată, fiind ușor de aplicat. Datorita tehnologiei de imprimare care nu se bazează pe panglica specială, imprimantele termice din punct de vedere al exploatării sunt mai ieftene în comparație cu cele cu jet, laser sau panglică specială. Majoritatea imprimantelor portabile funcționează pe baza tehnologiei imprimării termice.

De obicei, termo-eticheta se decolorează cu timpul. Acest proces este posibil doar în cazurile în care eticheta este supusă expunerii excesive la lumină, căldură sau altor factori de mediu, materialul devine întunecat, iar textul ori codul de bare este ilizibil. Din cauza menționată, imprimarea termică se folosește rar pentru etichetare din cauza termenul de valabilitate. Aplicarea termo-etichetelor este una vastă, variind în dependență de condițiile lor de exploatare, însă tehnologia asigură durata lor suficientă de funcționare pentru imprimarea codurilor de bare, etichetelor cu indicarea adreselor, privind corespondență poștală, chitanțelor și imprimarea bilețelelor.

Site-ul Etichete.eu vă oferă o gamă largă de etichete, fiind imprimate cu ajutorul tehnologiilor diverse pentru clienți cu cerințe diferite. Etichete.eu produce etichete de hârtie cu strat termosensibil, pe care pot fi aplicate, prin contact direct cu cap imprimator, imagini sau texte la alegere. Totodată, Etichete.eu oferă imprimarea termo-etichetei cu strat semilucios. Astfel de imprimare garantează durata ei de funcționare la nivel înalt în condiții de umiditate ridicată și capacitate de abraziune a suprafeței etichetei.

Termo-etichetele cu imprimare își păstrează lizibilitatea lor timp de 6 luni, păstrate în depozite sau pe rafturile magazinului.


Etichete.eu
este mereu la dispoziția Dvs. pentru a acorda orice ajutor.

Experții ai site-ului Etichete.eu în domeniul tehnologiilor sunt dispuși să acorde ajutor pentru a alege cel mai potrivit tip de imprimare a etichetelor disponibile din asortimentul nostru. La fel, experții Etichete.eu sunt dispuși să colaboreze împreună cu Dvs. cu scopul de a prelucra etichete de uz personal, sau etichete imprimate anterior, astfel încât necesitățile Dvs. să fie satisfăcute.

Echipamentul care se utilizează pentru imprimare suplimentară este imprimanta termică de capacități și mărimi diferite.

Sunteți în căutarea termo-etichetelor pentru imprimantele Dvs. pe baza codurilor de bare? Noi dispunem de o gamă largă de termo-etichetelor pentru orice dispozitive de imprimare. În cazul, în care Dvs. doriți să efectuați etichetarea mărfurilor cu indicarea produsului, mijloacelor de transport sau de inventariere, puteți găsi cu Etichete.eu toate mărimile și cantitățile necesare pentru imprimarea conținutului dorit. Dacă aveți nevoie de etichete pentru imprimarea cu jet sau laser pentru imprimante de birou, Etichete.eu este dispusă să ofere hârtie autoadezivă cu acesta scop! Atragem atenția că, Etichete.eu se ocupă de producerea șabloanelor de etichete cu indicarea mărcii fabricii/companiei, fiind în corespundere tuturor cerințelor la nivel înalt. Nu sunteți deocamdată siguri de ce anume aveți nevoie? Faceți un apel către reprezentanții noștri și noi vom putea asigura opțiunea cea mai potrivită, fiind creată în special pentru cerințele companiei Dvs.

În cazul în care, culoarea etichetei nu este suficientă și aveți nevoie de niște funcții și opțiuni suplimentare de imprimare, inclusiv și aplicare grafică, avem o mulțime de propuneri, dintre care – etichetarea cu ajutorul panglicii speciale (ribbon).

lăsaţi aplicația pentru Etichete Termice

Ne aflăm pe adresa: Chișinau, str. Pușkin
Telefon: +373 69 29 56 52
E-mail: sales@etichete.eu