eticheta ribbon moldova

Ribbon (panglica colorantă)

Panglica colorantă sau ribbon se aplică la imprimarea termică pentru a transfera imaginea pe materiale, de exemplu: pe eticheta adezivă, eticheta de satin, eticheta de nailon, etichetele pentru codificarea plantelor.

Cumpara Lenta Ribbon in Chisinau | EticheteEUAlegerea tipului cel mai potrivit a panglicii speciale pentru imprimantă termică garantează faptul că termo-etichetele Dvs. vor fi de calitatea dorită și, pe lângă aceasta, vor avea un timp de folosire suficient.

În total sunt trei tipuri de panglică colorantă, și sunt disponibile pentru imprimante, care clasifică materialele pe: panglică colorantă pe bază de ceară, panglică colorantă pe bază mixtă de smoală și ceară și panglica colorantă care este fabricată complet pe baza smoalei. Pe această pagina aveți posibilitatea de a alege tipul de panglică de care aveți nevoie, fiind cel mai potrivit pentru realizarea scopurilor Dvs. proprii.

Panglica colorantă pentru imprimare termică

Imprimantele termice funcționează datorită căldurii termice care intră în contact cu panglica de ceară și cerneală fiind bazată pe smoală sintetică. Aportul de căldură se efectuează cu ajutorul capului imprimator termic, astfel încât materialul panglicii speciale să fie topit, iar ceară și smoala să rămână pe hârtie sau pe orice altă suprafață a etichetei. În consecință va fi creată o imagine imprimată.

Mai jos, vom descrie caracteristicile fiecărui tip de panglică:

Tipurile panglicii speciale pentru imprimare termică

Ceea ce folosiți pentru imprimarea etichetei, va determina durabilitatea și durata de utilizare a produsului Dvs. finit. Alegerea consumabilelor potrivite pentru imprimare poate deveni un pas important în ceea privește asigurarea eficienței, lizibilității și duratei de utilizare a etichetelor Dvs.

La dispoziția Dvs. sunt trei categorii ale acesteia, însă fiecare din ele se aplică cu scopuri diferite.

Deci, să analizăm fiecare în parte:

Panglica colorantă termică pe bază de ceară (așa numit wax ribbon)

Transparență panglicii speciale.

Panglica colorantă din ceară pe baza cernelii necesită o temperatură de topire joasă

Fapte-cheie

 • Cel mai răspândit tip de panglica pentru transfer termic (imprimare termică)

 • Se recomandă atât pentru hârtia cretată, cât și necretată.

 • Imaginea are o durată de funcționare mai scurtă

 • Costul ei este scăzut

 • Poate fi aplicată pentru depozitarea de uz casnic, vânzare cu amănuntul și depozitare.

 • Panglica durabilă Wax-Resin (compoziția panglicii speciale pe baza de ceară și smoală)

Mixtul acesta de ceară și smoală pe baza panglicii termice de transfer are temperatură de topire care se ia în considerare între panglica colorantă din ceară (Wax) și analogul ei din smoală (Resin). Ambele creează imagini clare și de o calitate înaltă, cu o gamă largă a tipurilor de materiale, fiind testate complet împreună cu imprimatele noastre.

Fapte-cheie

 • Pot fi aplicate în mod perfect atât pentru condiții standarde, cât și pentru presiune atmosferică asupra etichetei

 • Suprafața de imprimare este mai mare spre deosebire de ceară; sunt mai rezistibile la prelucrare intensivă, umezeală și diferențe de temperatură

 • Prețuri medii

Sunt potrivite în mod special la imprimarea codurilor de bare, mărfurilor care sunt expuse transportării, producție farmaceutică disponibilă pe baza de prescripție medicală și etichetelor cu păstrarea lor pe rafturi.

Panglica specială termică din smoală (resin ribbons)

Cumpara Panglica colorantă la Etichete.euPanglica specială polimerică este fabricată din smoală fără impurități. Se topesc la temperaturi mult mai ridicate, infiltrându-se în materialul pe care au fost imprimate imaginea și textul, astfel devenind destul de durabile.

Fapte-cheie

 • Tipul dat de panglică colorantă este cea mai scumpă

 • Poate fi aplicată pe orice imprimări de hârtie, inclusiv la cele care nu se referă la benzi de hârtie (PP, OPP, BOPP) și orice tipuri de plastic.

 • Se consideră unul din cele mai trainice tipuri de panglica colorantă

 • E foarte potrivit pentru codificarea preparatelor medicale și chimicale rezistente, etichetelor textile, hainelor, etichetelor, pieselor auto și ambalajului elastic.

Spre deosebire de unele cazuri când aplicarea panglicii speciale termice din smoală este justificată, se recomandă folosirea variantelor mai eficiente. Opțiunea cea mai potrivită constă în analizarea caracteristicelor fiecărui tip de panglică colorantă pentru a alege o varianta cât mai potrivită, care ar corespunde tuturor cerințelor necesare în ceea ce ține siguranța, durabilitatea și durata de funcționare a imaginii.

LĂSAŢI APLICAȚIA PENTRU RIBBON (PANGLICA COLORANTĂ)

Ne aflăm pe adresa: Chișinau, str. Pușkin
Telefon: +373 69 29 56 52
E-mail: sales@etichete.eu