hartie autocolanta moldova

Hârtie Autocolantă în Foi Pentru Tipare Offset

Sunt tipuri și caracteristici diverse pentru foile autoadezive de hârtie pentru tipar offset.

Alegerea foilor autoadezive de hârtie poate deveni o sarcină complicată, în cazul în care Dvs. nu cunoașteți toate tipurile de foi adezive. Etichete.eu vă oferă diverse tipuri de foi autoadezive de hârtie pentru tipar offset, dintre care:

  • mată
  • semilucioasă
  • lucioasă PP

Autocolant și hârtie de etichetă de tipar ofset - ChisinauNu ezitați să ne contactați pentru consultații, Etichete.eu este mereu la dispoziția Dvs. pentru orice discuții potrivit necesităților afacerii Dvs!

Foile autoadezive de hârtie care se folosesc pentru tipar offset sunt împărțite în două tipuri esențiale: cu strat de cretare și fără acest strat.

Fiecare din ele are avantajele și dezavantajele sale

Foile autoadezive de hârtie cu strat de cretare.

Avantaje: Foaia autoadezivă de hârtie semilucioasă este o alegere tipică pentru materiale din domeniul marketing-ului. Foaia cu stratul de cretare nu permite ca procesul de imprimare să se difuze, limitând funcția cernelilor de absorbire pe suprafață hârtiei.

Compozițiile laminate fac textul mai lizibil și reduc difuzarea fotografiilor și imaginilor gradiente. Foaia autoadezivă cu strat de cretare, cât și fără acest strat este mai groasă, din acest motiv imaginea nu se va reflecta pe pagină următoare – un motiv important în procesul aplicării materialelor autoadezive pe suprafață din sticlă sau alte suprafețe transparente (vizibile).

Cumpara Hârtie Autocolantă în FoiFoaia autoadezivă de hârtie semilucioasă poate avea și de dezavantaje. Unul dintre aceste dezavantaje este acela că pe foaia autoadezivă se scrie cu creionul simplu destul de complicat. Din acest motiv este mai comod să imprimați sau să scrieți etichetele, tag-urile și alte articole pe foi autoadezive fără strat de cretare.

În ultimii ani apar o mulțime de foi autoadezive cu straturi de cretare, care au avansat cu scopul sporirii capacității lor de folosire/utilizare ulterioară. Reieșind din aceste considerente, trebuie să fie luat în calcul orice factor de aplicare asupra oricărui tip de foaie adezivă.

Cu cât mai înaltă este calitatea tipului foii autoadezive, cu atât mai perfect este procesul de imprimare. Pe lângă imprimarea de o calitate excelentă, foaia autoadezivă de calitate înaltă este cu mult mai deschisă, iar stratul ei de cretare mai lucios și alb.

În afară de faptul că, majoritatea clienților își aleg foi adezive semilucioase pentru tipar offset, există o alegere vastă a materialelor care se potrivesc acelorași scopuri. În afară de foi autoadezive semilucioase, compania Etichete.eu este dispusă să ofere foi mate pentru tipar offset și, cu atât mai mult, foi transparente fabricate din polimer.

Foaie autoadezivă mată pentru tipar offset

Foaie autoadezivă reprezintă hârtia fără strat de cretare. Pe foaia autoadezivă nu se aplică componente laminate sau oricare alte componente pentru crearea suprafeței și care va face imaginea mai lucioasă. Cernele se usucă, absorbindu-se în foaie. Foaie autoadezivă mată se potrivește pentru aplicarea instrumentelor de scris, cum ar fi, pix, creion, marker și alte obiecte de scris.

Etichete.eu oferă următoarele mărimi a foilor autoadezive mate:

350×500 mm

500×700 mm

700×1000 mm

lăsaţi aplicația pentru Autocolant pentru tipar offset

Ne aflăm pe adresa: Chișinau, str. Pușkin
Telefon: +373 69 29 56 52
E-mail: sales@etichete.eu