eticheta textila

Etichete textile

Procesul de promovare a produsului care a fost proiectat și lansat de către Dvs., însuși presupune acordarea atenției branding-ului (mărcii comerciale), a produsului, la fel ca și indicarea caracteristicilor delicate ale materialului. În cazul în care vă ocupați cu țesături, în majoritatea cazurilor, eticheta textilă este varianta cea mai potrivită.

Etichete.eu oferă fabricarea etichetelor textile, care se bazează pe tehnologia transferării termice datorită panglicii speciale (ribbon-ului). Etichetele textile pot fi clasificate pe 2 grupe, după cum urmează:

 1. Etichetă satină (poliester) material polimeric de țesătură fără impregnare. Cu ajutorul vanisării suprafața primei părți e lucioasă (se potrivește la imprimare/tipărire), iar partea opusă are o textură dură și nu se potrivește pentru a se imprima.

Este un material care este mai moale decât nailonul și se aplică pentru articolele care contribuie la contactul cu pielea. În procesul de tăiere marginea se dizolvă, iar eticheta nu poate fi broșată de la o margine. De obicei, astfel de etichete se broșează din ambele părți (direct sau cu ajutorul buclei).


2. Etichetă de nailon – material polimeric de țesătură cu impregnare, care contribuie la astuparea crestăturilor a etichetei, astfel încât suprafața etichetei să fie dreaptă și lucioasă, asemănător hârtiei.

Datorita suprafeței netede imprimarea etichetei de nailon este de cea mai înaltă calitate. Acest material este mai compact față de satin. În procesul tăierii nu se dizolvă, de aceea eticheta poate fi broșată numai de la o singură margine, și nu de la ambele margini, ca în cazul satinului.

Noi putem tipări pe satin sau nailon cu culoarea care vă doriți.

Prețurile noastre și volumele minime:

Comanda minimă: o rolă (lățime de la 10 până la 40 mm, lungime 200 m)

Prețul unei role tipărite în negru – 56 euro

Prețul unei role tipărite în culoare: 117 euro

Cum să vă calculați cantitate de etichetă:

De exemplu, vă trebuie etichetă de lățime 20 mm și de lungime 50 mm

200 m / 50mm= 4000 de bucăți

Asta înseamnă că pentru 56 de euro Dvs. puteți comanda 4000 de etichete de mărimea 20×50 mm

Desigur Dvs. puteți comanda și cantitate mai mică, 200, 300 sau 1000 de etichete, dar prețul va rămâne 56 de euro. De la 100 până la 4000 de bucăți prețul va fi 56 de euro.

Desigur dacă vă comandați mai mult decât o rolă noi putem acorda reducere.

Pentru uzine și industrii mari noi calculăm prețuri individual.

Termen de fabricarea a etichetei negre 1-3 zile

Termen de fabricarea a etichetei colorate 2-5 zile

 Ce este necesar pentru tipărirea textilă pe nailon sau satin:

 • Mărimea etichetei
 • Cantitate
 • Culoare
 • Macheta (textul în format electronic, logotipuri dacă sunt necesare, dacă vă comandați prima dată puteți să faceți schița de mâna, cum vă vedeți eticheta Dvs.)

Pentru a comanda etichetă textilă legați cu noi 

Aplicarea etichetelor textile

Tipurile date de etichete se aplică în special pentru țesături catifelate de îmbrăcăminte. Domeniul de aplicare a etichetelor textile cuprinde:

 • Costume de baie
 • Lenjerie de corp
 • Îmbrăcăminte pentru copii
 • Rochii de seară
 • Bluze de mătase și satin
 • Tricouri
 • Portmonee și genți (atunci când eticheta textilă este imprimată în interiorul genții)
 • Oricare alte articole de îmbrăcăminte și accesorii.

Culorile roșu, albastru, portocaliu, verde și violet sunt vizibile pe fonul alb, iar nuanțele pastelate ale acestor culori își pierd vizibilitatea, decolorând-se mai rapid din cauza factorului extern. Din acest motiv, ar fi bine să luați o decizie rațională în ceea privește alegerea design-ului etichetei, pentru că decizia asumată de Dvs. să corespundă bugetului planificat.

În contextul celor menționate mai sus, recomandăm să fie luate în considerație culorile care își vor păstra colorația un termen îndelungat. De obicei, culorile rezistibile și întunecate își păstrează lizibilitatea, chiar și în condiții de expunere directă a razelor solare. Culorile luminoase, cu trecerea timpului, pot fi irezistibile din cauza acelorași factori externi. În cazul în care logotipul (marca Dvs. comercială) va fi executat în culori luminoase, aveți posibilitatea să întunecați sau să sporiți contrastul etichetei textile. Totodată, pentru a se păstra un timp îndelungat, trebuie avut în vedere toți factorii ce vor influența eticheta.

Diversificarea și alegerea etichetelor oferite de Etichete.eu

Etichete textile din satină și nailon pot fi tipărite în culori diverse. Etichetele noastre textile sunt plăcute la pipăit și nu cauzează iritație pe piele, fiind confortabile în timpul purtării permanente. Etichetele textile și alte tipuri de etichete imprimate cu ajutorul echipamentului Etichete.eu se potrivesc perfect pentru tipărirea logotipurilor și instrucțiunilor de îngrijire ale articolului. Aceste etichete se găsesc deseori pe articolele de comerț ca: îmbrăcăminte exterioară, lenjerie de corp, tricouri, îmbrăcăminte pentru copii și altele.

Dacă aveți careva întrebări în privința alegerii unui anumit tip de etichetă textilă sau tag-ului (cu indicarea mărcii fabricii), Etichete.eu va răspunde la toate întrebările cu plăcere. Doar faceți un apel către Etichete.eu și comandați! Este necesar să povestiți despre toate detaliile etichetei textile remarcate de Dvs. și ce schimbări/modificări ale acesteia v-ați dori să vedeți în continuare, iar Etichete.eu va face tot posibilul să vină în ajutor clienților săi!

Etichetă textilă poate fi fixată pe marfă, fiind broșată dintr-o parte, sau chiar din ambele părți. De asemenea, etichetele textile și etichetele de haină pot fi aplicate cu ajutorul compozițiilor suplimentare pe marfă, care ar trebui să fie extrem de durabile și rezistibile, spre exemplu, încălțăminte. Etichetele noastre imprimate și tag-urile pot contribui enorm la procesul branding-ului îmbrăcămintei și ale accesoriilor Dvs. și să fie de ajutor în respectarea tuturor formalităților în ceea ce ține de întrebările etichetării a mărfurilor textile.

lăsaţi aplicația pentru Etichete textile

Ne aflăm pe adresa: Chișinau, str. Pușkin
Telefon: +373 69 29 56 52
E-mail: evk.inter@gmail.com